Saturday, 9 July 2011

Bersih = 09 Julai 2011-Malaysia

 Salam semua....
Hari ini Krik nak share wif u all ngan gambo2 perhimpunan BERSIH yang berlangsung sabtu 09/07/11..
di MALAYSIA dan beberapa tempt di luar negara..
so apa pendirian Krik....hmmmm...anda boleh jangka kan kan kan...
jadi pendapat yg berbeza kita perlu ambil kira...
apaaa..tak paham jugak maksud krik....hohoho..korang pikir kan lar sendiri..
undi anda penentu masa depan negara...
Ni kat Malaysia:Semua bangsa ader..inilah semangat 1 Malaysia sebenar..

Ni pun kat Malaysia...(dalam keadaan yg sangat menekan rakyat tetap keluar)hhhhhmmmm..apa kah maksud itu..

Ni lak perhimpunan kat Hong Kong:suara rakyat suara keramat

Ni kat Jepun: Misi adalah untuk semua....

dan yg ni kat Australia:ramaiiiiii....hari KUNING untuk Malaysia
ps:Krik adalah seorang yg meminati politik..(dah layak tuk mengundi dan dah daftar pun)
    undi adalah rashsia..kikikikiik

2 comments:

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

agak2 kan, camne negare luar pandang negara kita lepas peristiwa ni? hurm.

Krik Alfie said...

Nurainaa:Sekurang2nya kerajaan perlu mengambil dan mendengar pendapat mereka yg berbeza ini.mesej mereka ada 8 dalam tuntutan bersih....cuba baca..kalo kerajaan kita cuba amalkan dan turuti pun rasanya boleh memberi kebaikan kepada lebih byk pihak...peace yo...pandangan krik jer..hehehe

Post a Comment

Si Cantik dan Kacak menulis...