Sunday, 26 February 2012

Ehhh..Semester baru sudah bermula?


Salam ‘pee pal’ semua. Maaf dan ampun dipinta dek malas menjengah blog untuk seketika.For your information, krik srunk dah seminggu kat UMS Kota Kinablu.Yup, sudah seminggu meneruskan kelas dan sem terakhir. Punya malas nak menaip walhal kelas idak banyak pun. Seminggu ada 3 kelas dan setiap kelas JUST dua jam (korang mesti kata bestkan). Most time krik abiskan dengan tido buat thesis di lab.Yup.My thesis need me to jadikan lab sebagai bilik kedua (hiiiiii).Dek nak kejar date line dan progress seperti kawan2 yg tak balik berenjoy di kg pada cuti, so terpaksa krik jadi lipas kudung try siapkan secepat mungkin sebelum sibuk dengan kelas dan kerja2 lain. Buat thesis memerlukan banyak masa dan duit dan yang paling penting KESABARAN.Bukan senang nak gapai keputusan yg ditulis atas kertas.Kadang2 terpaksa diulang2 benda yang sama untuk dapat keputusan yg betul.Sem ni krik bertekad cemerlang (trademark UMS) untuk rajin buat kerja dan mengadap penyelia untuk mendapat keputusan yang lebih cemerlang. Membebel panjang2 pasal thesis pun korang bukan pedulik kan.ehehhee…Akhir kata…STOP LYNAS SAVE MALAYSIA.
Ilusi sahaja.Tak der kaitan dengan THESIS krik..

                              

6 comments:

ainol akasyah said...

buat theses baik2..heee semoga dapat graduate dgn cemerlang nt kamu :)

millerJ said...

wow. buat thesis da? @.@ best of luck btw!hehe..
#jesse bw and follow krik here ;)

Krik Alfie said...

@ainol akasyah:tq awak..hehehe...tak sabar nak abiskan..hahahha

Krik Alfie said...

@millerJ:Yup dah masuk fasa dua thesis..huhuhu..tq..nanti krik ziarah balik ur blog k..tq

syamira zainan said...

ermm.. sye pown.. thesis kne wat.. mesti pening lepas ney.. :)

Krik Alfie said...

@syamira zainan: Best luck to you gak erk.sama-sama kita fight..hihiihhi

Post a Comment

Si Cantik dan Kacak menulis...