Sunday, 4 September 2011

Hari raya yang memenatkan..

Salam semua..
amboi tajuk kontoversi kan...hahahaha
nama pun raya so penat lar kan...

semalam raya kelima krik terjah umah kawan kat besut...
rela redah jem yg tahap maha kronik...
time tu anak2 perantau dah nak balik negeri masing2...
terpaksa menahan bontot 2 jam setengah atas kereta yg biasanya hanya mengambil masa 1 jam...
balik2 petang tu...zzzzz..letih tambah kenyang tak ingat..
dalam hati tak mo dah keluar jalan2 ..seksa tul jalan time jem yg lebih teruk dari KL..


skrg tinggal 4 hari before krik terbang ke Sabah...
Mood mengemas barang yang banyak tak ingat...
macam terlebih 20 kg jer berat..(matik kena bayar kat Airasia nanti)
aper2 pun wish me selamat sampai sana k..
rindu kat orang sabah..oppsss..kat UMS..
Junior2 pun dah start masuk tuk minggu suai kenal...
good luck tuk korang...





6 comments:

yaya | mohd said...

sabah?waaa.jauhnyerr.ade ape kt sne?blaja ke??
btw,slmat ari rayer :)
eyh..kg kt besut ke??huhu

Krik Alfie said...

yaya:sabah g belajar lar..dah 3 tahun kat sana..lagik setahun..hehehe..kat besut g umah kawan jer..heheheh..

zeehan said...

nak skip msm boleh tak?... :p

Krik Alfie said...

zeehan:dah g sana ker???hmmm....best per kat sana...hahahhaah..(rasakan)kikikikiki

'mitchie' yusoff said...

naik belon tuuuuuuu

Krik Alfie said...

'mitchie' yussof:hahaha..banyak ar belon..naik sampan jek nih..hhahaa

Post a Comment

Si Cantik dan Kacak menulis...