Sunday, 13 November 2011

Cuti Semester = Cuti seminggu = Cuti raya = Tak cuti


Salam all reader...
kembali menaip selepas seminggu...
Walaupun cuti seminggu sempena cuti semester..
tapi bagi krik sama macam tidak cuti...
so Nak Updates blog pun paham2 jer lar...
sibuk seperti tidak cuti..
Perkataan yang paling sesuai..tak cuti
Setiap hari ke Fakulti tuk selesaikan kerja..
Thesis + lab..amat memenatkan..
Tapi tu la lumrah pelajar tahun akhir....
Sbenarnya nak jer krik share dengan semua tentang pengalaman raya di SABAH..
Tapi masa tak mengizinkan + line internet (siput sedut)
Bagi kawan2 yg dah mula ke kuliah selamat kembali mengerah otak..
tinggal 2 bulan lagi sebelum semster berakhir..
wish me good luck u all...
dan Krik wish luck untuk semua calon SPM...
Buat yg terbaik dan jadi yang terbaik...

No holiday = tak balik kampung raya

sedih = sangat2 penat..mau abis2 cepat belajar

busy = no time to blog...sorry reader


p/s:Kamu org pun akan rasa nanti..hehehe..

3 comments:

El-Janna said...

hehe ape pun buat baik baik ye. final year mestilah kene buat sehabes baik^^

gud luck^^

SofeaRasheeqaFazil said...

best of luck 4 final!!

Krik Alfie said...

El-Janna dan SofeaRasheeqaFazil;;;;TQ..tq ...tq tq...
waih luck gak untuk apa2 yg korang buat...

Post a Comment

Si Cantik dan Kacak menulis...