Saturday, 15 October 2011

Mr and Ms Anging yang Ganas di UMS...


Salam reader n follower semua....
rini nak sharing bout isu yang jadi sensasi kat Kolej kediaman krik di UMS..
kolej kami di panggil kolej E..
terletak tersorok dalam bukit..
dan dihuni oleh 3+++ student...mostly girls lar...

Kolej E (Budaya mulia berbaris panjang untuk naik bas)hehehehe



             Alkisah..dikolej ni terlampau banyak anjing...
             anjing liar (jangan fikir yang kiut-kiut tu)...hahhaha
                setiap sem ada jer yang kena gigit dek menatang ni...

dan setiap sem gak isu ditimbulkan..
tapi......._____________?


Oh no...bukan yang cute-cute macam ni...
tapi macam ni
I
I
I
I
I
I
I
V



Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...


Tapi apa daya,di Sabah ni ada pencinta haiwan yang kuat pengaruhnya...
nak sentuh ..nak tembak anjing2 yg banyak tu jangan harap la...
Sayang nya mereka pada anjing lebih dari Orang...
tambah2 budak2 perempuan semenanjung...
sah2 tgk anjing dok 1km dah larikkk kan..hahahha
aduan tetap aduan....makin hari makin ganas lak anjing2 ni..
bergroup dalam 10 ekor satu2 masa..
ala2 samseing jalanan..
menungu mangsa girl yg kesorangan...


Ni kami punya tempat......


AWAS..UMS kini pusat samseng anjing...
so hati2 siapa2 mau jalan2 sini..hahhahah




p/s:Kesian...malam2 wajib dengar budak perempuan menjerit kena kejar anjing...

10 comments:

Awie Omar said...

hahaha awieomar.blogspot dah follo sini. dapat tahu kat blogger area

Krik Alfie said...

ok..dah follow balik..hehe

Nur Faezah Roslan said...

kesian mereka kan ? hehe .

Aishah Amira said...

hahahaha . kat area rumah sy pun ade jugak anjing2 liar mcm ni . tak mkn dek saman . kite acah sikit kite yg lari haha .

Krik Alfie said...

@Nur Faezah Roslan;amat kesian lar...hahaha..kit tengok jer lar..

Krik Alfie said...

@Aishah Amira:sama ngan sini....acah2 baling2 batu..lagi dekat dia datang..grrrrrr..ganasssss..

eddy syrol said...

haishh.... isu hanjeng ni masih tak selesai2 lagi kah? adoi... dr zaman aku dulu sampai la ni..hehehe...sabor je lah..

jom singgah sat sini

Eddy Interview Retis: Roxanne


UJANG DAN LISA SURIHANI

MISTERI HANS


EQBALZACK KEJAR ILMU

fidah adie said...

hahahah...

Krik Alfie said...

eddy syrol:aa...kes yang tak akan selesai kot...huhu..ok2..i will visit u back

Krik Alfie said...

fidah adie:hehhhee

Post a Comment

Si Cantik dan Kacak menulis...