Sunday, 21 August 2011

Aku suker berblog kerana....




Salam.Hmmm..dua tiga hari krik rasa malas nak menaip panjang2.so just masukkan gambar dan bla bla bla jer..tak kisah pun kan.bukan org baca pun..niat krik  berblog kerana beberapa perkara dan antaranya adalah:
  • Mengisi masa boring coz dah abis praktikal selama 6 bulan(maka lahir lah blog ni pada 27/06/11 yg lepas..baru jer lagik kan...
  • Krik suker blogwalking blog sebenarnya..so dari situ teringin gak nak ader blog sendiri (walaupun blog huduh cm gini)
  • Nak tambah kawan2..coz blogger nih kreatip sebenarnya..ye la..hias tu hias ni...tambah tu tambah ni.so terhasil blog yg cntik kebabom kan.(puji korang punya blog kan)
  • Nak share something ngan kawan2...pahit...manis..kelat..tawar hidup ni...(ayat propa org tua tuk budak2)
  • telah boring ngan fb....gamaknya sebelum ni aysik berfb 24 jam walaupun masa praktikal (guna komputer opis pejabat..lalallaa..mampos boss tgk nih)
  • Nak belajar benda baru..oleh kerana tak der ilmu dalam blog nih..so kena  lar study skit tuk buat blog kan(walaupun report praktikal tak siap2 lagik)

    wah2..banyak kan alasan tuk berblog...hahaha..perpun krik suker berblog walaupun follower ciput coz tak kretip ngan blog...(tak kisah pun)llalalaa


2 comments:

Queen F said...

takpaa belajar slow2 :) mulaa dari bawah :D hekhekhek :D pertama kali singgah :)

Krik Alfie said...

Queen F:tq2...tgh belajar nih...tunjuk ajar ler..hekhekhek.....welcome to my blog yg tak seberapa nih

Post a Comment

Si Cantik dan Kacak menulis...