Monday, 22 August 2011

Dulu K-pop sekarang M-pop...



Salam..
Dua tiga menjak ni kecoh tul pasal kumpulan M-pop yg ala2 K-pop..
walaupun isu nih dah banyak blogger ulas dr sudut pandangan mereka..
so krik pun nak ulas gak(ayat macm minat giler kumpulan ni)
ala..kumpulan Gula-gula(group perempuan) n 24:7 (group laki) tu...

Gitu2...hampeh...tak der yg menarik..bajet kuit??hensem???
glemer ker diorang?
ayooii..ritu tertengok VC 24:7(tertengok k)..
alamak...ketawa guling2...nak muntah pun ader...
  muka so2 jer(ayat baik kan pose2 ni)..
menari lak macam aper2 tah..org buat erobik lagi laju menari...
Ok..fine..krik pun suker tgk citer korea dek terhasut oleh roomate dulu2..
tapi krik suker bahasa n budaya diaorg jek(sumpah krik tak kenal nama2 diorg walaupun berpuluh movie korea tgk)...



Cantik ker???gedik jer nampak


group Gula-gula lak..adoiii lar...hazab tgk...
ingat  betis peha ko cantik nak pakai skirt keci tu...
sah2 lar kan diorg islam..so paham2 lar...ish2...
sore tak yah ckp lar..kelaut dalam....
muka pun bajet comel2(ayat baik lagik)padahal..???
tak yah ler nak tiru2 nih....
budaya kita lagik bagus.nyayi zapin pun ok what???

Tak mo komen banyak2..kot2 ader yg minat group ni kan
..
Korang nak tgk Vc diorg carik sendiri la...tak mo teman upload.....
so aper kta korang??


14 comments:

cekgu nana said...

i sah follow blog u. if u dont mind, follow mine back okay. thanks. :))

Krik Alfie said...

thanks cekgu nana:permintaan anda ditunaikan..i will follow u..hehehe

fiza said...

I pun ade cerita pasal max 24:7 ni. but seriusly la. u dun need to be "k-pop" Malaysia la. its okay kalau nak tiru music die. tapi kenapa nak kena tiru style diorang,kan? macam xde identiti. hee. btw, here my post yg related sgn max 24:7. :)

http://fizahensem.blogspot.com/2011/08/3-sebab-kenapa-max-247-tak-boleh-jadi.html

Krik Alfie said...

fiza:yep betul tu....walaupun krik bukan minat sangat industri hiburan tapi atleast penyayi perlu ader indentiti diri...kalo ader bakat pasti berjaya punya...
nanti krik jenguk ur entri k...tq

deeyamorten said...

everytime deeya tertengok vc diorang, tak dapat manhan diri dari geleng geleng kepala sambil mulut dan hati mengutuk ngutk. haha... oh jahatnya.. :P

Che Deen™ said...

menyampah gile..

Krik Alfie said...

deeyamorten:oh2..jauhkan diri dr vc diorg terutamanya bulan2 pose ni..ahazk..

Krik Alfie said...

Che Deen:oh anda di kumpulan yang betul..hahahhaha..say noooooo

myr amyra said...

demam k-pop melanda malaysia... :)
sabo je laa...

Krik Alfie said...

myr amyra:K-pop leh teruma...tapi nak tiru tu biar ler power sikt nari tu..bakat pun ala-ala gitu jer nak menari..macm tai ci jer nari..hahahhaa(oppss tak leh lebih2)

Tyratyra said...

Teman pun tak kuasee nak nengok video dorang. HEHEHE.

Krik Alfie said...

Tyratyra;hahahah..good tuk elak pose batal dek kerna termuntah...hahaha

Anonymous said...

salam.

tergelak aku membaca komen2 minda kelas kedua..

setiap individu mempunyai halatuju dan cita2 masing2...

kita tidak tahu dana rasa apa yg mereka lalui dan target mereka

si faizal tahir pun mula2 nyanyi nasyid pastu solo dan meletop.

P/S::alaa...blog kau ni pun bukan nya best pun..cm sama je ngan orang lain.tiru ke??...PLASTIK...COPY PASTE KE?? (pesanan ikhlas)

hati hati bila membuat post..

Mohd Fauzi Bin Seman said...

ala, perempuan tu perempuan gundik
nk sekor

Post a Comment

Si Cantik dan Kacak menulis...