Wednesday, 3 August 2011

edisi Merapu ke-2...^_^

salam semua...
sambil tak der keja kita jalan2 baca blog kan...best rasanya blogwalking....
blog krik yang baru 1 BULAN 7 HARI ni nak share something ngan korang..jom tengok...
KEMALANGAN KERETA YANG PELIK


perhhh..macm tu sekali keta ni rembat...ganas2....pelik n tak terpikir dek logik akal....macm mana ni boleh terjadi....

Ni lagi tak dapat nak bayangkan ,mcm maner keta ni terbang sampai ke bumbung umah...aishhhhh

kah kah kah kah....tenggelam itu lori....gajah gak kena tarik.....kikikikiki

opppsss ..ni mesti driver perempuan (mati ler kena carut pasni)hahhahaha...lupa buang grear ker???

Amboi keta ni...main lompat tali ker...hahaha..tak lepas da....

ok..lori willy..hahhahhahah..kah kah kah...

tersangkut???hahaha..pelik2 kan semua nih...

Amboi keta ni.....nak turun tangga main air erk.....hahhhha

aper perasaan anda tgk keta anda lemas dan kita tak berdaya nak tolog....gluuppp

Lompat jauh.....???

p/s:Ni semua yg gelak2 tu jgan ambik hati......gurau2 jer...sian sebenarnya tgk..huhuhuhu.(bawak keta lek lok erk especially nak raya nih)

4 comments:

Ana Jannah said...

wahh!! bawa mesej keselamatan tu...

pandu cermat jiwa selamat..:)

Krik Alfie said...

Ana.....bukan takat rayer jer...ari2 kena bawak lek lok...tapi jika takdir Tuhan dan tiba masa..saat kita berhati2 pun org lain lak yg tak berhati2....huhuhuhu..tetap terjadi kan..hehhehe

rozeeta rashid said...

haha.. pelik2 sungguh..

Krik Alfie said...

macm2 kat dunia yg kita tak tahu......indahnya dunia(tiba-tiba)..hahhaha

Post a Comment

Si Cantik dan Kacak menulis...